Претрага
Close this search box.

Uslovi korišćenja

Pažnja: Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe ovog veb-sajta. Upoznavanjem sa uslovima korišćenja dobićete sve potrebne informacije o načinu na koji možete koristiti naš veb-sajt. Korišćenjem našeg veb-sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).

BLONDY.RS zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena i dopuna u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od Vaše poslednje posete.

Upotreba veb-sajta

Sadržaji objavljeni na veb-sajtu vlasništvo su BLONDY.RS, koji je u vlasništvu SZR STUDIO FREE STYLE, Josipa Telarevića 24, 11000 Beograd, i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog veb-sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom veb-sajtu u druge svrhe od ovde navedenih, potrebno je da kontaktirate sa nama radi dobijanja dozvole.

Kada koritite naš internet sajt nije dozvoljeno da:

  • Ometate ili onemogućavate bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na veb-sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavanju upotrebu ili kopiranje sadržaja dostupnih na veb-sajtu.
  • Objavljujete ili prenosite na veb-sajt svaki materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, uvredljiv, pornografski, zlostavljački, diskriminacioni, preteći, izazivački, koji može inicirati rasnu mržnju i širiti istu, koji krši poverenje, koji krši privatnost ili koji može da uzrokuje uznemiravanje ili neprijatnost.
  • Dajete netačne informacije koje se tiču ličnih podataka na Vašem profilu.
  • Koristite tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili se lažno predstavljate, da istupate u ime trećeg lica, firme ili organizacije.
  • Vršite bilo koje nezakonite ili protivpravne radnje.
  • Modifikujete, ometate, presrećete ili hakujete veb-sajt u cilju njegovog onesposobljavanja.
  • Koristite specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa veb-sajta.

Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj veb-sajt na stalnom ili privremenom nivou. Mi možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da Vas prijavimo nadležnim državnim organima, pošaljemo upozorenje ili podnesemo tužbu.

sr_RS
Претрага
Close this search box.

Korisnička podrška

+381 64 6496896