ELSIE WHITE košulja visokih manžetni

36,12  sa PDV-om

Kada kažemo “klasičan must have komad”, na šta prvo pomislite? Verujemo da postoji mnogo odgovora na ovo pitanje i nijedan od njih nije netačan. U klasične must have komade spadaju i crne pantalone, crni sako, mala crna haljinica, ali… Da li vam pada na pamet koji bi to komad bio ako vam kažemo da je u pitanju bela boja? Mislimo da svakako ne biste pomislili na bele pantalone, niti na beli sako, a ponajmanje na belu haljinu, već na nju – belu pamučnu košulju, toliko neizostavnu, toliko nepogrešivu, toliko prefinjenu.

Naša ELSIE WHITE košulja klasičnog kroja, obogaćena visokim manžetnama, kao glavnim atributom. Uz ovu košulju lako možete prelaziti iz jednog stila u drugi, sa jednog događaja na drugi, jer njen vanvremenski i lako uklopiv kroj čini da bude na visini zadatka uvek i svuda.

SKU ELSWH001 Kategorije Ознаке ,

Mere

Grudi Struk Dužina košulje Dužina rukava
S 89-93 66-70 69 67
M 93-97 70-74 71 68
L 97-101 74-78 73 69

Održavanje

Pranje
Sušenje
Peglanje
Hemijsko čišćenje
Izbeljivanje
Veličine

S, M, L

Sirovinski sastav

100% Pamuk

Instrukcije za merenje

A  Merenje obima grudi

Raširite ruke i postavite metar ispod jedne ruke, a zatim obmotajte metar oko grudi prelazeći preko lopatica i najšireg dela grudi.

B  Merenje obima struka

Nađite prirodnu greben vašeg struka savijanjem na jednu stranu, a zatim obmotajte metar oko celog struka, držeći jedan prst između trake i tela kako biste obezbedili udobnost odeće.

C  Merenje obima bokova

Sastavite noge, pa zatim obmotajte metar oko najšireg dela svojih kukova, odnosno zadnjice, oko 15 do 20 cm ispod struka.

D  Merenje dužine haljine

Merite od šava na ramenu pa sve do pregiba poruba haljine.

Proizvođač

Proizvedeno u Srbiji.

Proizvođač: Studio Free Style.

PIB: 100176760.

sr_RS

Korisnička podrška

+381 64 6496896