Opšti uslovi - Blondy.rs
Претрага
Close this search box.

Opšti uslovi

Poštovani kupci/korisnici online prodavnice,

Posetom našoj online prodavnici: BLONDY.RS ili kupovinom na istoj prihvatate Opšte uslove prodaje (u daljem tekstu „Opšti uslovi“) sa kojima ćete se upoznati u tekstu koji sledi. Molimo Vas da ih s pažnjom pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. Online prodavnica zadržava pravo da bez prethodnog obaveštenja vrši izmene i dopune Opštih uslova.

Predmet Opštih uslova

Opšti uslovi definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije robe ponuđene na veb-sajtu: https://blondy.rs/ .

Subjekti Opštih prava

Prodavac robe koja se naručuje i plaća putem pouzeća ili online je SZR STUDIO FREE STYLE, Josipa Telarevića 24, 11000 Beograd. Kupac robe je posetilac online prodavnice koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, plati ga nekom od podržanih kreditnih ili debitnih kartica banaka ili pošalje narudžbinu, pa artikal plati pouzećem (gotovinom prilikom dostave).

Proizvodi i cene

Putem online prodavnice kupcu se pruža mogućnost kupovine svih proizvoda koji se nalaze u online prodavnici. Cene u online prodavnici su iskazane sa uračunatim porezom na dodatu vrednost (PDV-om) u valuti RSD (srpski dinar). Cene u online prodavnici važe samo za kupovinu preko online prodavnice i mogu se razlikovati od prodajnih cena istih artikala koji se prodaju u okviru (fizičkih) maloprodajnih objekata. Ukoliko su određeni artikli u online prodavnici na popustu, odnosno imaju akcijsku cenu, to ne znači da isti artikli moraju biti na popustu, odnosno imati istu akcijsku cenu u okviru (fizičkih) maloprodajnih objekata, i obratno.

Naručivanje, plaćanje i dostava

Na našoj stranici Naručivanje, plaćanje i dostava možete detaljno pročitati sve o pomenutim temama.

Zamena robe, odustanak od kupovine i reklamacije

Na našoj stranici Zamena robe, odustanak od kupovine i reklamacije možete detaljno pročitati sve o pomenutim temama.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na veb-sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su u vlasništvu SZR STUDIO FREE STYLE, Josipa Telarevića 24, 11000 Beograd, i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti. Sve informacije dostupne na veb-sajtu isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe, niti distribuirati trećim licima.

Pročitajte više o tome na našoj stranici Uslovi korišćenja.

Tekstualni sadržaji kupaca

Kupci mogu slobodno komentarisati proizvode i slati e-mailove sa svojim mišljenjem. Online prodavnica ima pravo da ne odgovori na komentare, odnosno e-mailove koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i diskriminaciju ili na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom e-mail adresom nije dozvoljena. Protiv takvih aktivnosti online prodavnica može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Pročitajte više o tome na našoj stranici Uslovi korišćenja.

Opisi i slike proizvoda

Prodavnica nastoji da sve proizvode opiše što je moguće tačnije, kao i da koristi što verodostojnije fotografije artikala, međutim nije u mogućnosti da garantuje da su svi navedeni podaci u vezi sa proizvodima 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji je kupac poručio odstupa od podataka koji su navedeni u online prodavnici, kupac ga može vratiti u nekorišćenom i neoštećenom stanju, u originalnom pakovanju, po proceduri koja je opisana na stranici Zamena robe, odustanak od kupovine i reklamacije prilikom čega popunjava Obrazac za odustanak od ugovora ili Reklamacioni list, a online prodavac će nakon ispoštovane procedure izvršiti povraćaj novca.

Radno vreme

Radno vreme online prodavnice je od 00h do 24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja veb-sajta može doći do kraćih prekida u njenom radu, odnosno funkcionisanju, o čemu će svi korisnici i kupci biti obavešteni.

Ažuriranje podataka na veb-sajtu

Online prodavnica zadržava pravo da u bilo kom trenutku, bez prethodne najave ili obaveštenja, može izmeniti i/ili dopuniti podatke prikazane na bilo kom delu veb-sajta.

Odgovornost Online prodavca

Online prodavnica snosi sve obaveze, troškove i odgovornosti u slučaju bilo kog upravnog, prekršajnog, sudskog ili drugog postupka koji proizilazi iz elektronske trgovine koja se obavlja putem online prodavnice.

sr_RS
Претрага
Close this search box.

Korisnička podrška

+381 64 6496896