Kontakt - Blondy.rs
Претрага
Close this search box.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Molimo Vas da pročitate najčešće postavljana pitanja pre slanja poruke.

Plaćanje porudžbina na teritoriji Republike Srbije vrši se pouzećem, prilikom prijema pošiljki, kao i svim podržanim kreditnim i debitnim karticama banaka.

Ukoliko se dostava radi van Republike Srbije, na raspolaganju vam je opcija plaćanja PayPal-om, kao i svim podržanim kreditnim i debitnim karticama banaka.

Sve primljene porudžbine za isporuku na teritoriji Republike Srbije šalju se narednog radnog dana. Vreme uručenja zavisi od kurirske službe i obično iznosi 1 do 2 dana. Porudžbine prispele posednjeg radnog dana u nedelji se šalju prvog narednog radnog dana.

Porudžbine za isporuku van granica Republike Srbije se šalju sledećeg radnog dana, nakon izvršene uplate. Vreme uručenja je obično od 5do 10 radnih dana.

Sve porudžbine vrednosti iznad 5.900,00 dinara za isporuku na teritoriji Republike Srbije šalju se bez naplate poštarine.

Porudžbine za isporuku van granica Republike Srbije naplaćuju se u zavisnosti od destinacije.

Nakon predaje pošiljke kurirskoj službi za svaku porudžbinu se evidentira broj za praćenje, koji je dodeljen toj pošiljci. Korisnici koji su se registrovali na našem sajtu mogu videti broj za praćenje u delu „Moj nalog -> Porudžbenice“. Pošiljku potom možete pratiti putem sajta kurirske službe DExpress.

Svi podaci korisnika su maksimalno zaštićeni i služe isključivo za brzu i tačnu dostavu poručenih artikala. Na pisani zahtev svakog korisnika, dužni smo da izbrišemo sve njihove lične podatke. To možemo učiniti tek nakon 180 dana od poslednje porudžbine.U ime Blondy.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni у Blondy.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Više informacija na stranici privatnost podataka 

KONTAKT

STUDIO FREE STYLE
Josipa Telarevića 24, 11090 Rakovica, Beograd

Delatnost: 1419 – proizvodnja ostalih odevnih predmeta i pribora

Matični broj (MB): 55344329
Poreski identifikacioni broj (PIB): 100176760
PEPDV (Potvrda o izvršenom evidentiranju za PDV): 273513318

Blondy veleprodaja

Telefon:
064/6496-891

E-mail:

veleprodaja@blondy.rs

Blondy korisnička podrška:

Telefon:
+381 64 6496896 (radno vreme korisničkog servisa je radnim danima od 8.00 do 15.00 časova)

E-mail:
info@blondy.rs

PITAJTE NAS

Претрага
Close this search box.

Korisnička podrška

+381 64 6496896